Skip to content

Wat is BioPulse Therapy?

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstel-behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie en lymfedrainage.

Hoe werkt het?

Allereerst wordt uw huid grondig gereinigd. Daarna brengen we een concentraat van 20% vitamine C aan, dit is een bouwstof voor collageen. Wanneer dit aangebracht wordt, voelt u dat de ”fabriekjes” in uw huid aan de slag gaan. Hier overheen komt een lifiting serum om de huid te ”plumpen” en te liften. Peptiden zijn wetenschappelijk bewezen effectief ter behandeling van huidveroudering.

Hierna brengen we het BioPulse masker aan. Het masker wordt aangebracht onder het sleutelbeen, op de schouders, op de hals en het gelaat. De plaatsing van het masker is erg belangrijk, i.v.m. het activeren van bloedvaatjes en het lymfesysteem. Na het aanbrengen van het masker wordt de rugleuning van de stoel iets rechterop gezet, omdat de bloedcirculatie begint te stuwen naar de delen waarop het masker is aangebracht. Het masker zal langzaam indrogen, en u zal een pulserend effect voelen. Dit pulserende effect zorgt voor verstrakking en lifting van de gezichtsspieren: het wordt ook wel natural face lifting genoemd.

Houd er rekening mee dat het BioPulse masker 45 minuten de tijd nodig heeft om in te trekken. Tijdens die 45 minuten gaat het masker pulseren (spieren trainen) en oxygenatie (zuurstoftoevoer, zie foto hieronder) creëren, dus praten wordt lastig na een aantal minuten. Tijdens het intrekken mag u heerlijk blijven liggen, een boek meenemen of een serie kijken. Denk eraan om na de behandeling 2 liter water te drinken om de afvalstoffen weg te spoelen. Doet u dit niet, blijven de losgemaakte afvalstoffen en toxines hangen en kunt u achteraf niet lekker worden.

BioPulse Therapy is tevens de meest effectieve variant van zuurstoftherapie, doordat het zuurstof van binnenuit direct aan de huidcellen afgeeft.

 

Wat kunnen we bereiken?

 • Anti-Aging, lifting en versteviging
 • Aanmaak van collageen en elastine
 • Verwijderen van dode huidcellen en verstoppingen in de poriën
 • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen, en door de intense detox werking wordt de extracellullaire matrix van de huidcellen ook schoongespoeld!

  Dit is erg belangrijk, omdat huidcellen hun afval- en gifstoffen naar de extracellulaire matrix afvoeren. Daar blijft het opgeslagen en kan het moeilijk afgevoerd worden. Hierdoor verouderd de huid sneller en ontstaan er sneller huidproblemen. BioPulse Therapy richt zich juist op het doorspoelen en ontgiften van deze gebieden, zowel in de huid als in het spierweefsel. Het resultaat is opmerkelijk, doordat door deze diepe ontgifting en oxygenatie de huid regenereert (vernieuwd, hersteld) en verstevigt. Daarnaast is de huid door de ontgifting veel beter in staat om werkstoffen op te nemen en collageenaanmaak te activeren.

 

 

BioPulse Therapy Classic
Intensiteit: 80 min € 90

Reiniging | eventuele onzuiverheden verwijderen | 20% puur vitamine C concentraat en lifting serum | BioPulse Enzyme Mask, ondertussen krijgt u een hand – of voetmassage | wasmassage | toner | Calendula olie | Dagcrème met SPF 50 thuisadvies.

BioPulse Therapy Deluxe
Intensiteit: 100 min € 105

Bovenstaande behandeling, met extra masker en schouder-, decolleté- nekmassage. Kortom: nóg meer anti-age en nóg meer ontspanning.

Alginaat Jelly Mask

 

Adviezen na de behandeling

 • Vermijd de zon gedurende de eerste 48 uur.
 • Vermijd de zonnebank gedurende 7 dagen lang.
 • Vermijd fysieke inspanning, sauna en make-up gedurende de eerste 24 uur.
 • Drink na de behandeling minimaal 2 liter water, zodat alle afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

 

Na de behandeling

De huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen. Ook kan deze er rood uitzien, alsof je te lang in de zon gezeten hebt en kan je een jeukend gevoel ervaren. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg.

 

Adviezen na de behandeling

 • Vermijd de zon gedurende de eerste 48 uur
 • Gebruik een dagcrème met spf 50
 • Vermijd de zonnebank gedurende 7 dagen lang
 • Vermijd fysieke inspanning, sauna en make-up gedurende de eerste 24 uur
 • Drink na de behandeling minimaal 2 liter water, zodat alle afvalstoffen afgevoerd kunnen worden

 

BioPulse Therapy is niet geschikt bij:

 • Overgevoeligheid voor Bromelaïne (afkomstig van ananas)
 • Zwangerschap of lactatie (borstvoeding)

 

BioPulse Microneedling Treatment – € 170 i.p.v. € 205

Bij deze behandeling wordt de BioPulse behandeling gecombineerd met Microneedling.
De effectiviteit en extra collageen-opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogt, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaalt kunnen worden.

Indicaties:
– fijne lijntjes en rimpelvorming
– verlies van elasticiteit, verslapte contouren
– reguleren van melanine
– hyperpigmentatie zoals zonneschade en ouderdomspigment – sterk vergrote poriën
– (acne)littekens

BioPulse Glycolic Peel Treatment – € 125 

Bij deze behandeling wordt de BioPulse behandeling gecombineerd met onze glycolzuurpeeling.
De effectiviteit van de glycolzuurpeeling wordt sterk vergroot, doordat de opname van het glycolzuur door de huid geoptimaliseerd wordt.

Indicaties:
– verhelderen van hyperpigmentatie en melasma – gladdere huidstructuur
– fijnere poriestructuur
– effen huidbeeld

 


Wist je dat BioPulse Therapy afkomstig is uit Amerika?
Daar is de behandeling zeer populair onder celebrities en staat het bekend als ‘enzyme facial’ en ‘natural face lifting’.

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.