wijnvlek

Een wijnvlek is een aangeboren vaatafwijking die gekenmerkt wordt door te sterk uitgezette bloedvaatjes in de huid. Het manifesteert zich vooral in de hals en het gezicht.

 

Hoe camoufleer je een wijnvlek?

Met een medische tatoeage camoufleren we kleurverschillen in je huid zoals een wijnvlek. Dit betekent voor velen weer een boost van zelfvertrouwen omdat ze zich minder bekeken voelen. Bij deze camouflagetechniek gebruiken we veilige pigmenten die jouw huidskleur zo goed mogelijk benaderen. Deze brengen we in in je huid voor een duurzaam resultaat. Zo camoufleren we jouw wijnvlek volledig of gedeeltelijk.

Aantal behandelingen

Sowieso bereiken we pas na verschillende behandelingen een bevredigend, dekkend resultaat. Na 3 sessies mag je wel al een mooi resultaat verwachten.

Na elke wijnvlek behandeling is de kleur donkerder dan verwacht. Even geduld, want de echte kleur zie je pas na een paar weken als je huid de pigmenten goed opgenomen heeft.

Welke nazorg is er nodig ?

  • Eerste dagen : Je smeert de behandelde zone met Edula edula zalf in.
  • Na 1 week: je mag je normale verzorging hervatten.
  • Tijdens de behandelingsperiode: Je moet je huid goed tegen de zon beschermen. Het gebruik van  zonnebank, sauna, zwembaden en jacuzzi moet absoluut vermeden worden.
  • Je moet minstens 6 weken de huid laten rusten tussen 2 behandelingen. We kunnen de wijnvlek dus niet van de ene op de andere week volledig camoufleren.

Wat kost de medische tatoeage van een wijnvlek?

Voor we de camouflage van de wijnvlek starten, geven we je graag een duidelijk beeld van de prijs, het aantal sessies en het te verwachten resultaat. Dit doen we tijdens een intakegesprek en kost €25. Indien je ervoor kiest om de behandeling op te starten, brengen we die 25€ in mindering. De prijs van de behandeling hangt af van de te behandelen oppervlakte van de wijnvlek en de duur van de sessie. Het tarief varieert tussen €75 en €225.