cellulitis

Endermologie : Weg met cellulite !

Weg met cellulite

Wilt u pijnloos van uw cellulite af ?

Een strakke, gladde en zachte huid hoeft geen onbereikbare droom te zijn dankzij de LPG techniek. Deze pakt vlak onder de huid vocht-en vetproblemen aan. Je bloed- en lymfecirculatie verbeteren waardoor afvalstoffen efficiënt geëlimineerd worden. Drink daarbij nog veel water en je bekomt een optimaal resultaat : een slanker lichaam, een zachtere en stevigere huid. De behandeling is pijnloos en zeer ontspannend. Het komt er gewoon op aan de natuurlijk functies van het lichaam en de huid te activeren.

Wil je iets doen aan je huid, die met de jaren mee verslapt, maak dan eens een afspraak voor een behandeling met Endermologie. Met de jaren nemen de circulatiestoornissen immers toe, het cellulite-uitzicht wordt blijvend en de huid verliest stevigheid. Door de lokale microcirculatie te verbeteren herstelt de LPGtechniek de huidspanning waardoor zowel uitzicht als elasticiteit van de weefsels verbeteren.
We behandelen mensen van alle leeftijden omdat we door onze persoonlijke aanpak ieder huidverslapping anders aanpakken. De circulatiestoornissen nemen met de jaren immers nog toe.

Endermologie : weg met cellulite

Misschien zijn dit 7 vragen die je stelt bij Endermologie.

1. Is endermologie nieuw ?

LPG bestaat al ruim 15 jaar. Tienduizend vrouwen hebben reeds miljoenen beurten endermologie ondergaan en genieten dagelijks van de heilzame werking ervan.

2. Is de behandeling pijnlijk ?

De gepersonaliseerde behandeling is aangepast aan de gevoeligheid van de huid van iedere patiënt en mag nooit pijnlijk zijn.

3. Verlies je gewicht ?

Endermologie werkt in op cellulite en op de kwaliteit en het uitzicht van de huid. Dit kan gepaard gaan met gewichtsverlies. Maar wil je ook nog meer gewicht verliezen dan kan het Powerslim proteïnedieet de ideale aanvulling zijn.

4. Vervangt het een dieet ?

Een goede voedingshygiëne draagt bij tot een goed gewicht. Endermologie werkt doeltreffend in op cellulite en op de lichaamsvormen en –volumes.

5. Doeltreffender dan sport ?

Hoewel natuurlijke zeer gunstig en gezond, zal sport niet helpen om cellulite te bestrijden. Combineer daarom sport met een behandeling Endermologie.

6. Vervangt het liposuctie ?

De technieken van liposuctie en lipo-aspiratie behandelen de vorm en het volume maar behandelen niet de problemen van cellulite op zich, noch het uitzicht van de huid. Endermologie vormt dus een uitstekende aanvulling op de plastische ingrepen.

7. Is de doeltreffendheid van de techniek wetenschappelijk bewezen ?

De resultaten van de LPGtechniek werden gevalideerd door wetenschappelijke studies aan bekende Amerikaanse en Europese universiteiten.

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie, of nog beter wil je een afspraak om eens alles van naderbij te bekijken, aarzel niet en bel me op 0499/72 79 88 of mail me op info@bodyandstone.be

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.