Voor                          na 2e behandeling

 

WAT IS MICRONEEDLING?

Microneedling, ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging). “Meso” betekend mid-dermaal, en geeft aan in welk deel van de huid deze behandeling toegepast wordt.

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale dermapen, de Nanopore,  tot wel 1500 kleine kanaaltjes/sec in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale, actieve serums op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen in de dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Collageen

Microneedling richt zich op collageenprocessen. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de Microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld. Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt. Om het resultaat van de behandeling te behouden, wordt er 1 à 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling toegepast.

Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een SPF 50 crème.

Grove poriën

Het verfijnen van grove poriën is doorgaans erg lastig, omdat hier collageen voor nodig is. Tijdens de Microneedling behandeling wordt er ook collageen aangemaakt in de bovenste laag van de huid, waardoor grove poriën verfijnd en verstrakt worden.

Hyperpigmentatie

De behandeling richt zich ook op het verminderen van zonneschade, melasma of ouderdomspigment. Ook post-inflammatoire hyperpigmentatie, wat kan ontstaan na puistjes, kan met Microneedling minder zichtbaar worden.

De behandeling

De Nanopore Microneedling kan zo goed als pijnloos worden uitgevoerd. Dit komt door de hoge snelheid waarmee de pen met
de naaldjes op en neer gaat. Deze techniek kan dus veilig en veelvuldig worden toegepast. Onmiddellijk na de behandeling
zie je een lichte roodheid van het gelaat.   Na 24 uur kan je weer de normale huidverzorging, make-up en een zonnefactor gebruiken.

Prijs?

Diepte reiniging/ Maskers/ Serums/Mirconeedling
50 min – €140 per beurt

Omdat iedere huid uniek is, hangt het aantal behandelingen af van het soort huidprobleem dat je wil aanpakken. De
beste resultaten worden evenwel verkregen na een kuur van 3 tot 5 beurten.