Ik besloot er gewoon voor te gaan !
De laatste jaren kwam ik elke seizoen opnieuw wat bij in gewicht. Niet altijd direct zichtbaar, maar wel vooral voelbaar aan mijn te strakke of te klein geworden kledij. Ik voelde me daar hoe langer hoe slechter bij… Afgelopen winter was ik het beu. Op zoek naar een diëtiste in de buurt, kwam ik uit bij Karen en Power Slim. Ik maakte een afspraak en tijdens het intakegesprek besloot ik er gewoon voor te gaan. Met de startdoos leerde ik al snel welke producten ik lekker vind. Het afwegen van de ingrediënten en de andere kookgewoontes vroegen in het begin wat aanpassing, maar uiteindelijk vond ik snel mijn draai. Het kookboek in de startdoos is daarbij heel handig. Eigenlijk heb ik nooit een hongergevoel gehad, en ook mijn zin in zoet of een snack was dankzij de PS tussendoortjes makkelijk controleerbaar. Mijn favorieten zijn de muesli kokos als ontbijt, de volkorenrijst voor het diner en de BBQ-snack, crispyrepen en warme choco voor tussendoor. De onion-snack is dan weer heel lekker als smaakmaker in een slaatje. Na een aantal weken had ik al een mooi resultaat en na anderhalve maand kon ik al naar een volgende fase schakelen. Ondertussen zaten we wel in volle corona-lockdown. Nadeel was dat ik mijn pas gestarte fitnesstraining al moest stopzetten, maar het voordeel was ook dat er geen familie-etentjes, restaurantbezoekjes en culinaire uitstapjes met vrienden meer waren. De consultaties konden gelukkig via whatsapp en videocalls doorgaan. De weegschaalstand stuurde ik per foto door. Al mijn vragen werden steeds beantwoord door Karen. Heel makkelijk en simpel.

De laatste jaren kwam ik elke seizoen opnieuw wat bij in gewicht. Niet altijd direct zichtbaar, maar wel vooral voelbaar aan mijn te strakke of te klein geworden kledij. Ik voelde me daar hoe langer hoe slechter bij…
Afgelopen winter was ik het beu. Op zoek naar een diëtiste in de buurt, kwam ik uit bij Karen en Power Slim. Ik maakte een afspraak en tijdens het intakegesprek besloot ik er gewoon voor te gaan.
Met de startdoos leerde ik al snel welke producten ik lekker vind. Het afwegen van de ingrediënten en de andere kookgewoontes vroegen in het begin wat aanpassing, maar uiteindelijk vond ik snel mijn draai. Het kookboek in de startdoos is daarbij heel handig. Eigenlijk heb ik nooit een hongergevoel gehad, en ook mijn zin in zoet of een snack was dankzij de PS tussendoortjes makkelijk controleerbaar. Mijn favorieten zijn de muesli kokos als ontbijt, de volkorenrijst voor het diner en de BBQ-snack, crispyrepen en warme choco voor tussendoor. De onion-snack is dan weer heel lekker als smaakmaker in een slaatje.
Na een aantal weken had ik al een mooi resultaat en na anderhalve maand kon ik al naar een volgende fase schakelen. Ondertussen zaten we wel in volle corona-lockdown. Nadeel was dat ik mijn pas gestarte fitnesstraining al moest stopzetten, maar het voordeel was ook dat er geen familie-etentjes, restaurantbezoekjes en culinaire uitstapjes met vrienden meer waren. De consultaties konden gelukkig via whatsapp en videocalls doorgaan. De weegschaalstand stuurde ik per foto door. Al mijn vragen werden steeds beantwoord door Karen. Heel makkelijk en simpel.
Na 3 maanden ben ik zo onder mijn streefgewicht geraakt. Zonder veel moeite eigenlijk. Ik hoop alleszins mijn gewicht via deze nieuwe koolhydraatarme eetstijl te kunnen behouden. Eens zondigen mag, maar thuis kan ik makkelijk de nieuwe eetgewoonten aanhouden. Ik mis de aardappelen niet, doordat ik heb ontdekt even lekker te kunnen eten met veel groenten. En ondertussen mogen we ook weer starten met fitnessen 😊.

R.V. (54 jaar)