Aspergesalade met kerstomaten.

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 500gr witte asperges
  • 250g kerstomaten
  • 2 lente-uitjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel mosterd
  • 20g geroosterde pijnboompitten
  • enkele basilicumblaadjes

Bereidingswijze :

  • Schil de asperges en verwijder de harde uiteinden.
  • Snij de asperges in stukken van 3cm
  • Doe ze in kokend water met het zout en kook beetgaar.
  • Halveer de kerstomaatjes.
  • Snij de lente-uitjes in ringen.
  • Maak de dressing door 4 eetlepels kookvocht, de mosterd, de olijfolie en het citroensap samen te voegen.
  • Voeg de asperges, de tomaatjes en de lente-ui samen en overgiet met de dressing.
  • strooi er de pijnboompitten en de basilicum erover

Smakelijk !!!!!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.