schoonheidssalonLindsay startte in 2016 haar eigen schoonheidssalon op na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in een wellnesscentrum en een schoonheidssalon. “Als klein meisje wist ik al dat ik schoonheidsspecialiste wou worden. Ik speelde al op mijn kamer met make-up en verkleedkledij om mij mooi te maken. In het secundair ben ik daarom ook Bio-Esthetiek gaan volgen, een logische keuze. Daarna ben ik me verder gaan specialiseren als make-up artist, gespecialiseerde pedicure, nagelstyliste, wimperstyliste en in huidverbeterende verzorgingen.”

 

EEN GOED GEVOEL GEEFT JE ZELFVERTROUWEN

Er goed uitzien leidt tot een goed gevoel, en een goed gevoel geeft je zelfvertrouwen. Lindsay kiest voor de natuurlijke, vegan en dierproefvrije verzorgingsproducten van Puurr & Salonnepro. Deze staan bekend voor natuurlijke huidverbetering en anti-aging.
“Bij een eerste behandeling luister ik naar wat de klant wenst en evalueer ik de huid. Door een aantal gerichte vragen te stellen en rekening te houden met de thuisverzorging, kan ik een passend advies voor gelaatsverzorging opstellen. Ik kijk altijd wat er mogelijk is naar huidverbetering toe en pas de producten aan volgens de behoefte van uw huid. Vaak starten we met de klassieke gelaatsverzorging om te zien hoe gevoelig je bent en of hoe je huid reageert.  Op die manier kan ik de huid voorbereiden op diepere huidverbeterende behandelingen.

 

HUIDVERBETERING DANKZIJ EEN PERSOONLIJKE KUUR

schoonheidssalon
Lindsay adviseert klanten bij het kiezen van de juiste techniek voor huidverbetering, microneedling, BB glow of medische peeling.
“Bij de Microneedling gebruiken we een pen met fijne naaldjes waardoor er tot in de onderste huidlagen gewerkt kan worden. De actieve ingrediënten en serums worden diep ingebracht, met een beter resultaat. De huid wordt meer opgevuld, diepere rimpels en littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen,…
De BB glow is gelijkaardig van techniek, maar creëert het effect van foundation. Je huid krijgt een mooie glow en een fris, ophelderend effect. Deze techniek is ook geschikt voor mensen met couperose.
De Medische peeling is een volledige gelaatsverzorging, maar met fruitzuur-, amandel- of melkpeeling. Het geeft een tintelend gevoel en verheldert de teint. “

 

ONTSPANNING IN EEN RUSTIG GROEN KADER

schoonheidssalonOok wie op zoek is naar ontspanning of even wil wegdromen is bij Lindsay aan het juiste adres.
Het is belangrijk om af en toe tot rust te komen, om even te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Dit kan dankzij een massage met essentiële oliën, rozenkwarts gelaatsverzorging met Gua Sha steen of één van de me-time arrangementen. “Ik behaalde een extra diploma als massagetherapeut behaald en verdiepte me er verder in.  Voor de massages gebruik ik een basisolie en voeg essentiële olie toe afgestemd op jouw persoon en jouw behoefte aan rust, zen-gevoel en energie. Die geur verdeel ik ook via een diffuser in het salon.  Zo voel je je dadelijk op je gemak en kan jij helemaal tot rust komen.”
Maak snel een afspraak bij Lindsay en laat je verwennen in haar schoonheidssalon in de Tivolilaan 94 in Mechelen.