Waarom hebben vrouwen meer last van cellulite en vetrolletjes dan mannen !!!

Eerlijk is het in elk geval niet. En een reden waarom dit zo is, bestaat ook niet. Het verschil tussen de vorming van cellulite bij mannen en vrouwen is wel duidelijk. Naast de de hormonale cyclus en het wisselend ophouden van water ligt er een genetisch verschil aan de oorzaak van deze ongelijkheid.
De structuur van het vrouwelijk en mannelijk onderhuidsvet is anders opgebouwd.
Onderstaande tekeningen maken dit duidelijk :
man_volle_vetcellen
A. Voorstelling van een mannelijke huid en vetlaag.
Bij een man zijn de vetcellen genetisch omringd doorcross-linked collageen. Hierdoor liggen de vetcellen al het ware in een raster.

man_lege_vet_cel
B. Indien de mannelijke vetcellen vet en water absorberen worden de collageenbanden gelijkmatig aangetrokken . Het raster komt evenredig onder spanning te staan. De vetlaag zet uit, maar de huid blijft in een eerste fase glad. Er is geen vorming van sinaasappelhuid.

vrouw_lege_vetcel
A. Voorstelling van een vrouwelijke huid en vetlaag.
Bij een vrouw zijn de vetcellen anders omringd. De collageenstructuren zijn in de diepte gericht. Hierdoor liggen de vetcellen in een tube structuur.

vrouw_volle_vetcel
B. Indien de vrouwelijke vetcellen vet en water absorberen is er niet dezelfde steun van het collageenweefsel. De vetcellen zwellen en duwen ongelijkmatig tegen de huid. Hierdoor ontstaat de voming van sinaasappelhuid.

Lipofreeze kan vrouwen hierbij helpen !!!

Lipofreeze verwijdert lokaal vetcellen op een duurzame wijze. Dit is een zeer sterke hulp bij terugkerende cellulite. Indien de cellulite vorming veroorzaakt wordt door een teveel aan vetcellen in een zone, zal het reduceren van de vetcellen een gunstig effect hebben op de vorming van cellulite  zoals de bovenstaande tekening aantoont, zal er na de reducering, minder spanning op het bindweefsel staan. De huid wordt gladder en de cellulite verdwijnt.
Lipofreeze kan succesvol worden ingezet om vet te reduceren en cellulite te elimineren in volgende zones : Heupen – Dijen – Billen – Bovenbenen.
Lipofreeze kan perfect aangevuld worden met Endermologie, Pilates en het PS. food & lifestyle programma.
Wil je kennismaking met deze pijnloze revolutionaire methode om vetrolletjes en cellulite te bestrijden, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingssessie !!!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.