Karen

Hoi, ik ben Karen, ik houd van gezond, puur eten en van Pilates, dansen en in openlucht zijn. Voor mij gaan gezonde voeding en beweging hand in hand: het is m’n tweede natuur om mensen op weg te helpen naar een gezonde en zelfbewuste levensstijl.

Tijdens m’n studie kinesitherapie leerde ik meer over het functioneren van het menselijk lichaam en hoe belangrijk een juiste houding en correct bewegen wel zijn. Elk lichaam beweegt en positioneert zich anders en ik houd van de uitdaging om hier samen mee aan de slag te gaan en samen uit te zoeken wat voor jou goed voelt. Mijn doel is dat jij leert om je beperkingen en/of ongemakken aan te pakken, te voorkomen en onder controle te krijgen. Pilates en Rugschool-principes zijn de perfecte combi om jezelf levenslang soepel, krachtig en in balans te voelen!

Vaak ontmoette ik mensen in de praktijk die zich ongelukkig voelden, zich niet goed in hun vel voelden vanwege overgewicht. De overtollige kilootjes beperkten als het ware hun vrijheid en hun gedachtewereld. Daarom heb ik me bekwaamd in hoe voeding ons welzijn bepaalt. Dankzij PowerSlim en Voedingspsychologie maakte ik kennis met de weldaden van koolhydraatarme voedingsgewoonten. Eureka! Vaarwel nervositeit, stemmingswisselingen en opgeblazen gevoel.

Indien jouw lichaam en huid net dat tikkeltje meer nodig heeft, heb ik al heel wat expertise opgebouwd met afwerkingstechnieken zoals Littekentherapie, Endermologie, BodySculptor en Cryolipolyse.

Ik ben een groot voorstander van een gepersonaliseerde aanpak. Dit heeft de meeste slaagkansen omdat we samen gaan voor een nieuwe levensstijl die past bij jouw persoon, jouw lichaam en jouw leven.

Wil jij je terug in balans voelen en tevreden zijn met je lichaam?

Breng jij je brio weer in balans?

 

Charline


Hey, ik ben Charline, gepassioneerd door voeding en beweging. Na mijn studies kinesitherapie, kon ik de interesse in voeding en dieet niet loslaten. Hierdoor besloot ik al snel mij op een gegronde en wetenschappelijke manier bij te scholen en studeerde ik in 2019 met trots af als erkend diëtiste. De combinatie van beide opleidingen zorgt voor een perfecte match om jou te coachen naar een gezonde levensstijl.
Ik hecht veel aandacht aan het zoeken naar een manier waardoor jij je leven lang kan genieten. Met een pakketje informatie, motivatie en begeleiding, leer je zelf gezonde voedingskeuzes maken en ontwikkel je een levensstijl waar jij tevreden mee bent. Dit volhouden gaat al heel wat gemakkelijker door een gezonde relatie met voeding op te bouwen, zonder schuldgevoelens!

Verder begeleid ik jou graag bij medische problemen zoals maag- en darmklachten, allergieën en ongewenst gewichtsverlies. Ook hier bespreken we uitgebreid wat jouw eetgewoontes zijn en hoe we deze kunnen aanpassen zonder het je te moeilijk te maken.