Karen

Hoi, ik ben Karen, ik houd van gezond, puur eten en van Pilates, dansen en in openlucht zijn. Voor mij gaan gezonde voeding en beweging hand in hand: het is m’n tweede natuur om mensen op weg te helpen naar een gezonde en zelfbewuste levensstijl.

Tijdens m’n studie kinesitherapie leerde ik meer over het functioneren van het menselijk lichaam en hoe belangrijk een juiste houding en correct bewegen wel zijn. Elk lichaam beweegt en positioneert zich anders en ik houd van de uitdaging om hier samen mee aan de slag te gaan en samen uit te zoeken wat voor jou goed voelt. Mijn doel is dat jij leert om je beperkingen en/of ongemakken aan te pakken, te voorkomen en onder controle te krijgen. Pilates en Rugschool-principes zijn de perfecte combi om jezelf levenslang soepel, krachtig en in balans te voelen!

Vaak ontmoette ik mensen in de praktijk die zich ongelukkig voelden, zich niet goed in hun vel voelden vanwege overgewicht. De overtollige kilootjes beperkten als het ware hun vrijheid en hun gedachtewereld. Daarom heb ik me bekwaamd in hoe voeding ons welzijn bepaalt. Dankzij PowerSlim en Voedingspsychologie maakte ik kennis met de weldaden van koolhydraatarme voedingsgewoonten. Eureka! Vaarwel nervositeit, stemmingswisselingen en opgeblazen gevoel.

Indien jouw lichaam en huid net dat tikkeltje meer nodig heeft, heb ik al heel wat expertise opgebouwd met afwerkingstechnieken zoals Littekentherapie, Endermologie, BodySculptor en Cryolipolyse.

Ik ben een groot voorstander van een gepersonaliseerde aanpak. Dit heeft de meeste slaagkansen omdat we samen gaan voor een nieuwe levensstijl die past bij jouw persoon, jouw lichaam en jouw leven.

Wil jij je terug in balans voelen en tevreden zijn met je lichaam?

Breng jij je brio weer in balans?

 

Lindsay

Mijn naam is Lindsay en in 2016 startte ik met m’n eigen schoonheidssalon “Ithentic Beauty”.

Als klein meisje wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wou worden. Toen begon het al met verkleden en maquilleren. In het secundair ben ik daarom Bio-esthetiek gaan volgen. Daarna heb ik me verder gaan specialiseren in gelaatsverzorging, massages, gespecialiseerde voetverzorging, nagel-, wimperstyling en make-up.

Samen met jou bekijk ik wat er mogelijk is naar huidverbetering toe en pas de producten aan volgens jouw huidbehoefte. Vaak starten we met de klassieke gelaatsverzorging om te zien hoe gevoelig je huid is en bespreken we waar jij verbetering wil zien. Je huid wordt voorbereid, en dan gaan verder met diepere, huidverbeterende behandelingen zoals microneedling, BB glow of medische peeling. Ik koos hiervoor de natuurlijke, vegan en dierproefvrije verzorgingsproducten van Utsukusy & Salonnepro. Beide merken staan bekend voor huidverbetering en anti-aging op een natuurlijke wijze.

Ik vind het belangrijk dat jij, als klant, tot rust kan komen en even kan ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ik houd ervan mensen op hun gemak te stellen en ervoor te zorgen dat ze kunnen genieten van een heerlijke verzorging. Dit kan dankzij een massage met essentiële oliën, rozenkwarts gelaatsverzorging met Gua sha steen of één van de me-time arrangementen.

Ik ben dan ook fan van essentiële oliën, aangepast aan jou, als persoon en aan het moment. Ik heb een extra diploma als massagetherapeut behaald en verdiepte mij er ook in. Voor de massages gebruik ik een natuurlijke basisolie en voeg essentiële olie toe volgens wat jij op het moment nodig hebt. Die geur verdeel ik dan ook via een diffuser in het salon. Zo kan je helemaal tot rust komen.

 

Charline


Hey, ik ben Charline, gepassioneerd door voeding en beweging. Na mijn studies kinesitherapie, kon ik de interesse in voeding en dieet niet loslaten. Hierdoor besloot ik al snel mij op een gegronde en wetenschappelijke manier bij te scholen en studeerde ik in 2019 met trots af als erkend diëtiste. De combinatie van beide opleidingen zorgt voor een perfecte match om jou te coachen naar een gezonde levensstijl.
Ik hecht veel aandacht aan het zoeken naar een manier waardoor jij je leven lang kan genieten. Met een pakketje informatie, motivatie en begeleiding, leer je zelf gezonde voedingskeuzes maken en ontwikkel je een levensstijl waar jij tevreden mee bent. Dit volhouden gaat al heel wat gemakkelijker door een gezonde relatie met voeding op te bouwen, zonder schuldgevoelens!

Verder begeleid ik jou graag bij medische problemen zoals maag- en darmklachten, allergieën en ongewenst gewichtsverlies. Ook hier bespreken we uitgebreid wat jouw eetgewoontes zijn en hoe we deze kunnen aanpassen zonder het je te moeilijk te maken.