endermologie

ENDERMOLOGIE en LIPOMASSAGE

Mooier, gezonder, strakker en jonger

Endermologie zorgt voor een mooier, jonger en gezonder lichaam in perfecte harmonie.
Hangt uw huid een beetje doordat je op korte tijd veel bent afgevallen of doordat de tijd niet stilstaat ? U hebt een mooi figuur, maar u ergert zich aan dat buikje, die love handles of die rijbroek ? Hebt u last van zware, vermoeide benen ?

endermologie
Endermologie is een soort huidgymnastiek die ervoor zorgt dat de afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem weer vlotter kan verlopen en zo cellulitis, huidverslapping en vochtophoping bestrijdt. Een slappe, opgerekte huid wordt opnieuw soepeler en steviger. Resultaat : volumevermindering en een kleinere kledingmaat !

Het resultaat is blijvender dan alles wat je daarvoor al gedaan hebt, omdat er een mechanisch conflict in het lichaam doorbroken wordt : strengen weg, vocht weg.
Endermologie kan in het kader van liposuctie ook het onderhuids bindweefsel pre- en postoperatief soepel maken en wordt ook toegepast bij de behandeling van littekens en brandwonden.

Afhankelijk van het beoogde resultaat wordt geopteerd voor een behandeling van 30 of 20 minuten. Het resultaat is optimaal na 6 tot 10 behandelingen aan een frequentie van 2x per week. Om het weefsel te laten recupereren is er best een rustperiode van 48u tussen 2 sessies. De resultaten zijn duurzaam, vooral als de maandelijkse onderhoudsbeurt gerespecteerd wordt.

Wij werken met het allernieuwste patent, Cellu M6 Alliance (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging).  Deze techniek werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de vetcellen en de jeugdigheidscellen (fibroblasten).

Maak hier je afspraak online :


Abonnement lipomassage

10 sessies380€
2x/week1 sessie = 20 min

Abonnement endermologie

10 sessies 550€2x/week1 sessie = 30 min