personal training

personal training

 

Personal Training Pilates is geschikt voor iedereen die 1 op 1 wilt trainen, of 1 op 2 : samen met een vriend of vriendin. Hier hoef je geen last te hebben van sociale druk of competitiedrang. De bedoeling is om bepaalde klachten en beperkingen specifiek op vraag, maximaal aan te pakken. Wens je extra te werken op bepaalde lichaamszones of gaat het jou meer om een holistische aanpak ? Het kan ! Tijdens de sessie bekijken we jouw lichaam met z’n aandachtspunten en beperkingen van naderbij. Door de persoonlijke aandacht die jij krijgt, train je veilig en haal je het maximum uit je work-out. Je bereikt je doelstellingen veel sneller en boekt gegarandeerd resultaat !

Je leert correct te bewegen, met zorg en aandacht voor je lichaam. Zit jij de ganse dag aan je bureau en ben je helemaal stram ? Heb je net een keizersnede achter de rug en wil je je buikspieren terug optrainen ? Wil je wel bewegen maar weet je niet goed hoe te beginnen ? Heb je rugklachten en wens je je core te verstevigen op een verantwoorde manier ? Dit doen we samen heel eenvoudig en stap voor stap bij Personal Training Pilates.

Slechte houdingen en bewegingspatronen worden met Personal Training Pilates aangepakt, waardoor je vrijer en soepeler door het leven gaat, je kan je favoriete sport blijven beoefenen zonder steeds last te hebben van terugkerende blessures, ook je figuur en voorkomen zullen er wel bij varen.

Dankzij mijn ervaring als kinesiste ben je bij mij zeker aan het goede adres.

Maak hier je afspraak online :