voeding

voedingBen je op zoek naar begeleiding op vlak van je voeding ?

Het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste voedingskeuzes te maken, om te weten wat nu wel goed of niet goed is voor jouw gezondheid. Daarbij is er vaak geen tijd om uitgebreid en gezond te koken en grijp je gauw naar een snelle, vaak minder gezonde variant. Diëten draait al lang niet meer om het verbieden van voeding maar wel om het vinden naar een eetpatroon waar jij je goed bij voelt. Hier helpt de Diëtiste, Charline je graag mee door uitgebreid te antwoorden op jouw vragen en samen met jou te zoeken naar een manier waarbij eten voor jou een genot blijft.

Ben je niet tevreden met je gewicht ? Heb je al alles geprobeerd, maar lukt het niet in je eentje ?

Samen met je coach, Karen werk je naar jouw persoonlijk streefgewicht toe. Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.  Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.

Bij “My body to be” kan je zowel bij een diëtiste als een voedingscoach terecht.

Benieuwd naar onze aanpak ? Lees alvast onze blogs over voeding. Ook inspiratie voor koolhydraatarme recepten,  kan je op onze site terugvinden.