figuurcorrectie

Ben je tevreden met je gewicht, maar zijn er van die probleemzones waar je van af wil ?

Karen heeft reeds 15 jaar ervaring met lichaamsbehandelingen, die een optimale figuurcorrectie nastreven. Zij bekijkt samen met jou welke techniek het beste resultaat geeft voor een optimaal figuur en huidkwaliteit.

Endermologie zorgt voor een mooier, jonger en gezonder lichaam in perfecte harmonie. Endermologie is een soort huidgymnastiek die ervoor zorgt dat de afvoer van afvalstoffen weer vlotter kan verlopen en zo cellulitis, huidverslapping en vochtophoping bestrijdt. Een slappe, opgerekte huid wordt opnieuw soepeler en steviger.  Je contouren verfijnen en je lichaam wordt strakker.

BodySculptor gaat de strijd aan met zowel vetmassa als vochtophoping.  Het zorgt voor centimeterverlies rondom buik en heupen en heeft een detox-effect dankzij lymfedrainage.
Resultaat : volumevermindering, een kleinere kledingmaat en weg met zware, vermoeide benen !

Geraak je de overtollige vetkwabbetjes niet kwijt ondanks diëten of sporten ?  Met Lipofreeze pak je deze probleemzones pijnloos aan.  Je vetcellen verdwijnen dankzij het koude-proces van Cryolipolyse.

Wil je weten wat voor jou de beste manier van figuurcorrectie is? Aarzel dan niet om Karen te contacteren voor een vrijblijvend eerste contact. Je kan jezelf ook verder verdiepen in figuurcorrectie in deze blogs.