WAT IS HET ?

Hoe vaak heeft u al gewenst, dat u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsten te verwijderen ?
SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen werd om ongewenste haargroei te verwijderen op een snelle en heel comfortabele manier.
Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandelt, is de SHR methode kort, comfortabel en leidt bovendien tot uitstekende resultaten. Dit in tegenstelling tot de traditionele laser/IPL techniek, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandelt, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden.

VOOR WIE ?

* Voor iedereen die verlost wil zijn van haargroei op ongewenste zones.
* Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, alsook voor verschillende huidtypes.
* Perfect voor elk lichaamsdeel, ook voor de meer gevoelige zones zoals gelaat, bikinilijn,…

WAT MAG JE VERWACHTEN ?

Voor de behandeling :

* Iedereen krijgt een intakegesprek, al dan niet met eerst een testsessie vooraf. Tijdens dit consult zullen wij u uitvoerig informeren over het verloop en effect van de laserbehandeling. Na het gesprek en de analyse van het huidoppervlak bent u op de hoogte van wat de behandeling inhoudt en welke verwachtingen u mag hebben.
* Contra-indicaties worden met u besproken.  U dient zo’n 2-3 dagen voorafgaand aan de behandeling het te behandelen huidoppervlak te scheren. Er mag 4-6 weken voor de behandeling niet meer gewaxt of geëpileerd worden.
* Breng op voorhand geen lotions, deodorant of parfum aan op de te behandelen zone, dit kan de werking van de behandeling verstoren

Na de behandeling :

* Kan u perfect alle dagdagelijkse activiteiten hervatten.
* Gedurende 24u de zone niet te extreem gaan verhitten. Bv. sauna, zonnebank,.. Een douche is perfect mogelijk.
* Breng na de behandeling ook niet onmiddellijk terug make-up aan of lotions die de zone eventueel zouden kunnen gaan irriteren.

RESULTAAT

* U mag tussen de behandelingen door blijven scheren indien u dit wenst, al zal dit veel minder nodig zijn.
* Na 10-14 dagen zal je merken dat de haartjes beginnen te lossen en uit te vallen of dat de haartjes na het scheren veel trager zullen terugkomen. De structuur van de haartjes zal ook veranderen. Dit allemaal al na 1 behandeling !
* Na ongeveer 4-6 weken begint er een nieuwe groeicyclus waardoor er terug meer haargroei zal komen en het tijd is voor uw volgende behandeling.
* Het aantal behandelingen hangt af van verschillende factoren die met u reeds besproken zijn. Meestal gaat dit gemiddeld om een 6-8 behandelingen met telkens minimum 6-8 weken tussen iedere behandeling.
* Het eindresultaat is een reductie van 80-95% van de haargroei !

Indien u een online afspraak wenst te maken kan dit via www.fema-skinclinic.be