liftmassage

Liftmassage remt het verouderingsproces af !

Onze huid is een levend orgaan. Een goede werking van de huidcellen onderhoudt strakheid, uitstraling en soepelheid. Bovendien neemt vanaf 25 jaar jammer genoeg de productie van collageen en elastine geleidelijk af. Ouderdomsverschijnselen vallen op : nieet allen rimpels maar ook huidverslapping, een valere uitstraling,…

Verschillende externe factoren zoals zon, stress, slaaptekort, tabak of vervuiling kunnen het verouderingsproces versnellen. De veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig. De huid verliest haar stevigheid en verzakt, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

Liftmassage zorgt voor een jeugdig gelaat.

Liftmassage reactiveert je huid in de diepte waardoor het verouderingsproces op een natuurlijke manier vertraagt. Deze exclusieve techniek stimuleert, via oppervlakkige microkloppingen, de jeugdigheidcellen in de diepte. Dit brengt op natuurlijke wijze de productie van collageen en elastine op gang. We krijgen opnieuw een jeugdig gelaat, een stralende blik en een natuurlijk lifting-effect. Je gelaatscontouren worden fijner en meer afgelijnd.

Rimpels weg zonder chirurgische ingreep !

Deze 100% natuurlijke anti-aging methode voorziet de huid van meer zuurstof en verbetert de productie van collageen en elastine.  De huid wordt zichtbaar steviger en van binnenuit voller. Rimpels en kraaienpootjes worden afgevlakt én je gezicht behoudt z’n natuurlijke expressie.

 

RESULTAAT : een stralende teint, een afgelijnde vorm en een strakke huid ! Op een natuurlijke manier ziet u er jonger uit…

Maak hier je afspraak online :


Liftmassage & anti-aging gelaat (30 min.)60€
10 behandelingen540€