lipofreeze

 

Lipofreeze bevrijdt je lichaam van hardnekkig vet zonder chirurgie

Heb je ook last van blijvend hardnekkig vet op je flanken, buik, rug, heupen of benen ?
Geraak je deze overtollige kwabbetjes niet kwijt ondanks diëten of sporten ? Deze zogenaamde probleemzones zijn een kwelling, ze vallen het meeste op en zijn het minst gemakkelijk af te slanken. Met LIPOFREEZE geraak je hier nu van af in een aantal pijnloze behandelingen van 55 minuten. Je vetcellen verdwijnen dankzij het proces van Cryolipolyse.

 

lipofreeze

Bij My body to be werken we met de Lipofreeze 4S.

Dit is de 4de generatie van de Lipofreeze met de volgende voordelen :

  • Het toestel heeft nu 4 hendels ipv 1 hendel. Ze werken onafhankelijk met elk een eigen sturingssysteem. Hierdoor behoudt elke hendel zijn maximale capaciteit tijdens de behandeling. 4 zones kunnen tegelijk behandeld worden.
  • Door aanpassingen aan de pompen, de slangen en software is de afkoelingstijd versneld. Dit creëert een grotere koude shock met optimale resultaten.
  • De ergonomie van de hendels is aangepast. Op deze manier verloopt de plaatsing van de hendels eenvoudiger.
  • Er zijn 4 verschillende maten van hendels.  Zo bereiken we grote en ook kleine zones zoals kin, kuiten, knieën en armen.

Voor een optimaal resultaat met Lipofreeze 4S, volgde uw  therapeut een opleiding. We leerden welke zones eerst moeten worden behandeld. We vernamen in welke richting we moeten behandelen om het beste eindresultaat te verkrijgen.

Hoe het er aan toe gaat tijdens een behandeling met Lipofreeze zie je hier.

Maak hier je online afspraak :


Lipofreeze 2 sessies 290€
Lipofreeze na 2 sessies140€