Avatar
Els T
4 oktober 2016
Pilates

Met een jaartje meer op de teller begint een mens nood te hebben aan meer beweging. Pilates leek me daar een mogelijke oplossing voor. Het heeft bovendien het voordeel dat je in groep kan oefenen, zodat je nog sociale contacten hebt ook.
De oefeningen worden heel geleidelijk opgebouwd. Je kan telkens net zo ver meedoen als je op dat moment aankan. In die zin zijn de oefeningen niet moeilijk. Natuurlijk laten we wel wat zweet en moeten we onze buik- en rugspieren aan het werk zetten, maar dat gebeurt gelukkig heel geleidelijk aan.
De lessen zijn gevarieerd, er zijn veel verschillende oefeningen. Er zijn natuurlijk oefeningen die regelmatig terug komen, maar dan voel je tenminste dat je na verloop van tijd vooruitgang boekt. Na elke les denk ik: ‘dat heeft deugd gedaan’. Je voelt dat je spieren gebruikt zijn maar dat is een goed gevoel. Het geeft ook een veilig gevoel dat de lessen gegeven worden door een kinesiste. Zij geeft telkens aan waar je vooral op moet letten als je last hebt van je schouders, knieën, rug enz.
Sinds ik aan Pilates doe heb ik minder last van lage rugklachten en van pijn in de schouders. Ik heb geleerd van beter op mijn houding te letten en bij het bewegen mijn rug en buikspieren beter te gebruiken.

Avatar
Molkens Gonda
19 juli 2015
Endermologie

Beste,

Eindelijk in de buurt lipomassage behandelingen gevonden.
Graag had ik een afspraak gemaakt om te kunnen starten.
Met vriendelijke groeten

Gonda

Default Avatar75
Mieke
8 december 2014

Eind september ben ik begonnen aan een cursus Pilates on
olv Karen. Al gauw begreep ik dat Pilates iets is wat je langzaam opbouwt. Iedereen kan het en iedereen doet het volgens zijn eigen ritme, wel onder begeleiding en met aandacht voor de juiste houding en een juiste ademhaling. Ook buik- en bekkenbodemspieren worden niet vergeten echter zonder overbelasting maar met maximaal effect.
Na elke les voel je het effect. Hou het even vol en je gaat vanzelf bewuster zitten en bewegen is reeds mijn ervaring.

Default Avatar75
Tine
8 december 2014

Ik ben van begin september begonnen met Pilates lessen begonnen, ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan ! De lessen zijn en spierverstevigend maar voor mij ook voor een stuk ontspannend na een stressy werkdag 🙂
Vorige keer de eerste keer de oefeningen met de bal moeten uitvoeren dat was een leuke afwisseling op de oefeningen die we de keren ervoor al hadden gedaan zonder bal dan.

Default Avatar75
Els
8 december 2014

Hallo Karen,

Even verduidelijken wat Pilates voor me betekent.
Ik kijk er steeds naar uit om weer bij te leren en om te ontspannen terwijl je toch heel goed moet concentreren!
Het hangt er natuurlijk ook van af wie de lesgever is.
Als je graag Pilates doet wil je er ook voor gaan.
Je wil zo goed mogelijk de oefeningen uitvoeren en als je dan tips en hulp krijgt van je lesgeefster is dat aangenaam.
Zonder controle zou het niet zo fijn zijn.
Ik vind het ook belangrijk om je buik- en rugspieren te versterken wat goed is tegen rugklachten.
Ook de sfeer is aangenaam.
We hebben een leuke groep en je wil er volgende week weer bijzijn
om ook de andere weer te ontmoeten.
Dus..Pilates is een aanrader om fit te blijven!

Groetjes van een Pilates liefhebber,
Els M.

Default Avatar75
Ann
8 september 2014

Na een aantal operaties was ik meer dan 15kg aangekomen. Aangezien ik al een beetje aan de zware kante was voelde ik me echt niet goed meer in mijn vel. Dankzij Power Slim en de goede begeleiding van Karen ben ik op 4,5 maand zonder problemen 23kg afgevallen en zit ik weer op mijn streefgewicht. Ik had al verschillende diëten geprobeerd waarbij ik steeds een hongergevoel had of een jojo-effect bekwam. Bij Power Slim heb ik nooit dat hongergevoel gehad of het gevoel dat ik iets miste en de kilos blijven er makkelijk af.

Default Avatar75
Els
23 april 2014

Voor mij is het heel fijn om naar Pilates te komen.
Het doet deugd de oefeningen uit te voeren, het liefst wel hoe het hoort. Gisterenavond heb ik mijn mat uitgerold want ik had veel in de tuin gewerkt en daardoor pijn in rug en schouders.
Ik wil je van harte danken omdat je die lessen op een hele aangename manier ons leert.

Default Avatar75
A J
3 februari 2014

Persoonlijk ben ik zeer tevreden met de resultaten van de Lipofreeze behandeling. Ik ben zichtbaar verschillende centimeters verloren op buik en benen. Pijn heb ik niet ervaren en achteraf had ik ook geen last van de behandeling.
De professionele begeleiding die ik bij Body and Stone kreeg was voor mij ook heel belangrijk.

Default Avatar75
WD
4 november 2013

Het dieet is makkelijk vol te houden, ik heb geen honger. Ik ben reeds 9 kg afgevallen op 1 maand tijd. Ik sport nu ook 1x/week en voel me beter in m’n vel ondanks mijn superdrukke agenda.

Default Avatar75
NE
11 oktober 2013

De behandeling was pijnloos, het voelde even koud aan de eerste 5 minuten, maar dat gevoel verdween snel. De eerste 2 weken na de behandeling was mijn buik opgezwollen. Na een 4 tal weken merkte ik het eerste resultaat. Bij de meeting bleek dat er 2 cm af was op de behandelde zone.