Ik besloot er gewoon voor te gaan
Ik besloot er gewoon voor te gaan
23 juni 2020
Ik besloot er gewoon voor te gaan !

De laatste jaren kwam ik elke seizoen opnieuw wat bij in gewicht. Niet altijd direct zichtbaar, maar wel vooral voelbaar aan mijn te strakke of te klein geworden kledij. Ik voelde me daar hoe langer hoe slechter bij…
Afgelopen winter was ik het beu. Op zoek naar een diëtiste in de buurt, kwam ik uit bij Karen en Power Slim. Ik maakte een afspraak en tijdens het intakegesprek besloot ik er gewoon voor te gaan.
Met de startdoos leerde ik al snel welke producten ik lekker vind. Het afwegen van de ingrediënten en de andere kookgewoontes vroegen in het begin wat aanpassing, maar uiteindelijk vond ik snel mijn draai. Het kookboek in de startdoos is daarbij heel handig. Eigenlijk heb ik nooit een hongergevoel gehad, en ook mijn zin in zoet of een snack was dankzij de PS tussendoortjes makkelijk controleerbaar. Mijn favorieten zijn de muesli kokos als ontbijt, de volkorenrijst voor het diner en de BBQ-snack, crispyrepen en warme choco voor tussendoor. De onion-snack is dan weer heel lekker als smaakmaker in een slaatje.
Na een aantal weken had ik al een mooi resultaat en na anderhalve maand kon ik al naar een volgende fase schakelen. Ondertussen zaten we wel in volle corona-lockdown. Nadeel was dat ik mijn pas gestarte fitnesstraining al moest stopzetten, maar het voordeel was ook dat er geen familie-etentjes, restaurantbezoekjes en culinaire uitstapjes met vrienden meer waren. De consultaties konden gelukkig via whatsapp en videocalls doorgaan. De weegschaalstand stuurde ik per foto door. Al mijn vragen werden steeds beantwoord door Karen. Heel makkelijk en simpel.

Het Voor-Na verhaal van Anja
Het Voor-Na verhaal van Anja
2 december 2019

Als je merkt dat kleren niet meer passen, sporten niet meer zo vlot gaat en je je slecht in je vel voelt dan weet je dat je er iets moet aan doen.
Ik was op het punt gekomen dat ik dacht… “En nu is het genoeg, nu gaan de kilo’s eraf!”
Ik kwam terecht bij Powerslim. Na het intakegesprek bij Karen, ben ik onmiddellijk gestart.
Het was, in het begin, wel wat zoeken naar de beste manier, wat werkt wel en wat niet. Een echt hongergevoel heb ik niet gehad maar in de eerste dagen is het toch een beetje afkicken van al de zoetigheid die je normaal dagelijks binnenkrijgt.
De eene week verliep vlotter dan de andere, maar door elke week bij Karen, voedingscoach langs te gaan, kan je zoeken naar de oorzaken en vooral naar oplossingen. En dit geeft je weer moed en doorzettings-vermogen.
Ik heb echt veel aan onze wekelijkse afspraak.

De producten van PowerSlim zijn lekker en je kan aanvullen met de toegestane verse producten.

Ben ondertussen 15 kilo afgevallen en voel mij energieker én beter dan ooit tevoren! Merk nu ook dat het lopen een stuk beter en sneller gaat 😉

Nog een paar kilootjes en ik ben waar ik wil zijn.
Volhouden is dan de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Succesverhaal Katrien Lievens -10kg
Succesverhaal Katrien Lievens -10kg
26 november 2019

14 februari 2019, voor velen de dag van de liefde, voor mij de start van mijn nieuwe gezonde leven!

Het getal op de weegschaal (72,2 kg), dat in de loop der jaren aangroeide, deed mij de stap naar PowerSlim zetten.

Vol goede moet liep ik het PowerSlim center binnen en ontmoette mijn goedlachse en inspirerende coach. Na een fijn kennismakingsgesprek met uitleg over PowerSlim, ging ik aan de slag. Ik keek vanaf dat moment al uit naar de leuke kleedjes die ik tijdens de feestdagen kan gaan dragen!

Met het starterspakket ontdek je de eerste week de meeste producten uit het Powerslim-gamma. Vanaf de tweede week stel je zelf je menu samen, enkel en alleen maar met de producten die volledig naar jouw wens zijn. Met 6 eetmomenten per dag, handige en lekkere tussendoortjes, makkelijke en snelle recepten en wekelijkse opvolging bij mijn coach is PowerSlim perfect toepasbaar in mijn druk dagelijks leven.

Inmiddels heb ik ook geleerd gezondere en bewustere keuzes te maken. Ik combineer mijn gezonde manier van leven met sport en hierdoor krijg ik het gevoel dat ik de wereld helemaal (terug) aankan. Ondertussen ben ik 10 kilo kwijt, voel ik mij energieker, vrolijker, fitter en gezonder. ‘Anders eten, beter leven!’ Dat is mijn nieuwe motto! En uiteraard is het niet altijd even makkelijk en gaat het gewichtsverlies niet altijd zo snel als ik zou willen, maar met mijn lange-termijndoel in gedachten is het mij ook gelukt tijdens de moeilijkere momenten.

Default Avatar75
Katleen Alcide, 53j, -10KG
18 juli 2019
Katleen Alcide, 53j, -10KG

Ik voelde mij moe, futloos en ik sliep slecht. Ik bleef eten, eten als tijdverdrijf, om teleurstellingen te compenseren, om overwinningen te vieren. Alles kon ik eten, zout en zoet en veel te veel!

Voor - Na - Katleen

Na lange tijd worstelen en ploeteren met mijn gewicht, besloot ik om er iets aan te doen !

Via een vriendin kwam ik op het idee van PowerSlim. Ik zocht een coach in de buurt en zo kreeg ik mijn eerste afspraak bij Karen.

Op haar rustige manier legde ze mij het hele systeempje uit. Ik kon de week beginnen met een starterspakket. Zalig !!! Productjes, kookboek en boodschappenlijstjes… Handig om van start te gaan.

WOW … ik kwam de eerste week gemakkelijk door. Geen honger, mij goed kunnen houden aan m’n PowerSlim-schema ! En ik werd beloond (onmiddellijk 4 kg eraf). Dit gaf mij voldoende kracht om door te gaan.

Zachtjes maar zeker smolten mijn kilootjes weg.

Elke week op gesprek/controle deed gewoon deugd. Gewicht bepalen is steeds spannend. Maar mijn gesprekje met Karen doet mij steeds :

1. Nadenken over de voorbije week, alles op een rijtje zetten en inzien dat ik het niet zo slecht doe.

2. Deugd ! Zij laat mij alles steeds vanuit een realistisch perspectief bekijken.

3. Inzien dat ik vooral gewoon goed bezig ben.

Toen ik startte had ik de neiging om te denken : Oei, dit mag ik niet eten. Gaandeweg voelde het heel anders aan. IK KIES ERVOOR DIT NIET TE ETEN EN DAT WEL, IK WIL DIT ZO. Ik maak gewoon keuzes omdat ik het wil en niet omdat het zo hoort of omdat het zogezegd niet mag.

Toen deze klik kwam, werd het eigenlijk nog makkelijker. De energie die ik weer teruggevonden heb, een betere nachtrust, beter in mijn vel zitten, zalig !

Mijn handvaten zijn :

- De producten, ze zijn lekker en het zijn mijn hou-vastjes
- De controles : Mijn gewicht laten checken is een must, net zoals het bespreken met mijn coach. Het is zo oppeppend en bemoedigend !

Ondertussen zijn nog 3 vriendinnen succesvol aan ’t Powerslimmen bij Karen. Ik vind het gewoon een TOPmanier die werkt voor mij ! Ik ben fan, vooral fan van mijn nieuwe levensstijl/eetstijl die ik gevonden heb. Trots op de nieuwe keuzes die ik nu kan maken ! 🙂

Mentaal ben ik een ander mens, ik heb meer zin in het leven en ik durf meer. Dit resulteert in ongelofelijk veel energie. Ik kan bewuster omgaan met eten en het lukt me de juiste keuzes te maken. Ik ben een blijer mens, ook de wereld rondom mij merkt dit op ! Hoe tof is dat !?!

Default Avatar75
KDS
17 juli 2019

12 kg afgevallen, powerslim-vrij en nieuwe voedingsgewoonten !

Hoi,

Ik ben KDS, 56 jaar, en ben met PowerSlim 12 kg afgevallen !

Ik ben een echte levensgenieter en ben graag in gezelschap van vrienden en familie. Dit gaat natuurlijk gepaard met een hapje en een tapje en door de jaren heen stapelden de kilootjes zich op.

De trouw van m’n dochter besloot me om terug op gewicht te komen, ik wilde stralen voor haar grote dag.

Ik plande een intake-gesprek en stippelde samen met coach Karen m’n streefgewicht en doelen uit. Eens gestart voelde ik me dadelijk al een pak beter, ik had meer energie waardoor ik weer meer ging wandelen, 10000 stappen, liefst meer. Honger had ik niet, ik mocht 6x/dag eten. Onder het gamma producten van PowerSlim had ik al gauw m’n favorieten, de vanillepudding en muesli zijn echte aanraders 🙂

Op restaurant was het soms wat puzzelen, maar mits extra groenten bij te vragen lukte het wel. Dankzij de wekelijkse consultaties bleef ik gefocust, Karen wist me steeds weer te motiveren met tips, adviezen, soms gewoon een luisterend oor. Ook uit m’n omgeving kreeg ik complimentjes : je ziet er frisser en jonger uit !

Kortom, al gauw behaalde ik m’n doel : op en top genieten van het leven en stralen op de trouw van m’n dochter !

Ondertussen zijn we 2 vakantiemaanden verder en ik ben nog steeds op gewicht. Ik pas m’n nieuwe eetgewoonten dagelijks toe en ben PowerSlim-free. Geweldig toch !?!

Default Avatar75
Annick Buggenhout, -11 kilo.
17 juli 2019

Door een auto-immuunziekte had ik last van ontstekingen in mijn hele lichaam, waardoor ik me niet goed voelde. In 2013 kregen we nog een klap te verwerken: mijn echtgenoot werd plotseling en zonder reden ontslagen. Dit was net op het moment dat we een nieuw huis hadden gekocht, maar ons oude huis nog niet verkocht hadden. Het onverwachte ontslag, financiële problemen en aanvallen van mijn ziekte zorgden ervoor dat ik in een depressie belandde.

Ik ben een typische emotie-eter en probeerde troost te zoeken in eten. Hierdoor ben ik flink aangekomen. Ik voelde me zo dik, hoe had dit zo ver kunnen komen? Met behulp van een psycholoog en mijn gezin ben ik er weer bovenop geraakt en ook mijn ziekte kreeg ik onder controle. Het enige probleem bleef mijn gewicht. Ik heb verschillende diëten geprobeerd, meer gesport, maar niets had het gewenste effect. Bewegen was moeilijk omdat overbelasting meteen voor ontstekingen in mijn gewrichten zorgden. Ik was veel geld kwijt aan verschillende afslankprogramma’s maar deze hadden niet het gewenste resultaat. Dit stemde me heel somber, en wat doe je dan… meer eten, want niets hielp.

Eind 2016 was ik diep ongelukkig. Ik vond mezelf niet meer mooi, sterker nog ik walgde van mezelf.

Eigenlijk dacht ik dat het hopeloos was, dat ik me bij dit lichaam neer moest leggen. Tot ik een oproep op Facebook zag voor een PowerSlim Challenge. Ik heb geen moment getwijfeld: dit was mijn laatste kans. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik iedere week weer bij mijn coach op de weegschaal ging staan.

Het PowerSlim traject is me heel goed bevallen, nadat ik bij mijn coach op gesprek ben geweest en ze me uitleg heeft gegeven ben ik direct gestart! Door haar kreeg ik vertrouwen dat het me ging lukken, en de enorme keuze in producten maakte dat ik het goed vol kon houden. Daarnaast was het ook gewoon heel lekker!

Ik geniet nu van mijn nieuwe lichaam, ik ben zoveel energieker! Ik kan mijn kleding van 10 jaar geleden weer aan, de grote maten van de laatste jaren heb meteen weggegooid. Ik kan nu, na al die tijd, zeggen dat ik van mezelf houd en dat ik trots ben op wat ik heb bereikt! PowerSlim is een manier van leven geworden en dat helpt me om mijn gewicht stabiel te houden. Dit is voor mij een nieuwe start, een nieuw begin. Een nieuwe Annick!

Wat was jouw gewicht voor PowerSlim?

Voor ik begon met PowerSlim woog ik 68 kilo, voor mij meer dan ik ooit heb gewogen.

Had je altijd al overgewicht? Hoe kan het dat je bent aangekomen?

Door een auto-immuunziekte had ik last van ontstekingen in mijn hele lichaam, waardoor ik me niet goed voelde. In 2013 kregen we nog een klap te verwerken: mijn echtgenoot werd plotseling en zonder reden ontslagen. Dit was net op het moment dat we een nieuw huis hadden gekocht, maar ons oude huis nog niet verkocht hadden. Het onverwachte ontslag, financiële problemen en aanvallen van mijn ziekte zorgden ervoor dat ik in een depressie belandde.

Ik ben een typische emotie-eter en probeerde troost te zoeken in eten. Hierdoor ben ik flink aangekomen. Ik voelde me zo dik, hoe had dit zo ver kunnen komen?

Wanneer kwam de omslag, het moment dat je er iets aan besloot te doen?

Met behulp van een psycholoog en mijn gezin ben ik er weer bovenop geraakt en ook mijn ziekte kreeg ik onder controle. Het enige probleem bleef mijn gewicht. Ik heb verschillende diëten geprobeerd, meer gesport, maar niets had het gewenste effect. Bewegen was moeilijk omdat overbelasting meteen voor ontstekingen in mijn gewrichten zorgden. Ik was veel geld kwijt aan dure programma’s maar deze hadden niet het gewenste resultaat. Dit stemde me heel somber, en wat doe je dan… meer eten, want niets hielp.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

Eind 2016 was ik diep ongelukkig. Ik vond mezelf niet meer mooi, sterker nog ik walgde van mezelf.

Eigenlijk dacht ik dat het hopeloos was, dat ik me bij dit lichaam neer moest leggen. Tot ik een oproep op Facebook zag voor een PowerSlim Challenge. Ik heb geen moment getwijfeld: dit was mijn laatste kans. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik iedere week het getal op de weegschaal zag verminderen. Dit kon toch niet waar zijn? Maar dat was het wel!

Hoe is het traject je bevallen?

Het traject is me heel goed bevallen, nadat ik bij mijn coach op gesprek ben geweest en ze me uitleg heeft gegeven ben ik direct gestart! Door haar kreeg ik vertrouwen dat het me ging lukken, en de enorme keuze in producten maakte dat ik het goed vol kon houden. Daarnaast was het ook gewoon heel lekker!

Hoe voel je je nu?

Ik geniet nu van mijn nieuwe lichaam, ik ben zoveel energieker! Ik kan mijn kleding van 10 jaar geleden weer aan, de grote maten van de laatste jaren heb meteen weggegooid. Ik kan nu, na al die tijd, zeggen dat ik van mezelf houd en dat ik trots ben op wat ik heb bereikt!

Denk je dat je altijd op gewicht zal blijven?

PowerSlim is een manier van leven geworden en dat helpt me om mijn gewicht stabiel te houden. Dit is voor mij een nieuwe start, een nieuw begin. Een nieuwe Annick!

Default Avatar75
Bosmans
17 februari 2019

Op 10 Januari gestart met power slim dieet. Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover. Na de eerste week was er al 2.5 kilo af en dit zonder honger gevoel. Ondertussen zijn we 5 weken verder en is er 7,3 kilo af en dit door 6 x te eten per dag. Dit is een aanrader en vol te houden, zelfs ik heb het gedaan. Na de tweede week voelde ik mij ook beter in mijn vel. De volgende stap is tijd maken om drie maal per week te fitnessen. Super en dit dankzij mijn coach Karen. Bedankt.

Default Avatar75
LS
15 november 2018

Ik ben nu 2 weken aan het PowerSlimmen en ben zo blij dat ik eindelijk gestart ben.

Ik was bang om al m’n lekker eten te moeten laten maar het gaat goed en heb er ander lekker eten bij gekregen.
Ook op restaurant gaan met m’n vriendinnen kan nog; ik let wel op, maar met de handige tips die ik meekreeg kan het perfect !
Maar waar ik het meeste fier op ben, ik heb nog niks uit de snoepkast genomen, was ook niet nodig, maar voor mij is dat heel wat zenne !

Hiervoor dank u wel !
LS, 67j

Default Avatar75
EVB
30 augustus 2018

Super tevreden!

Ik ben gestart met endermologie omdat ik nogal last had van celullitis op mijn bovenbenen en achterwerk. Ik ben 34 jaar en wil me ook goed voelen in mijn vel tijdens de zomermaanden.
In maart ben ik begonnen met 2 maal in de week voor 35 minuten. Het is niet alleen ontspannend maar ook erg effectief! Na 12 behandelingen zag ik al verschil en tegen de zomer was ik klaar voor het bikini seizoen :-)! Karen en haar collega’s zijn zeer professioneel, stipt, vriendelijk, ontvankelijk en altijd klaar voor een fijne babbel!

Momenteel ga ik elke twee weken op onderhoudsbeurt, dit resultaat wil ik niet kwijt! Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden.

Default Avatar75
Anne Benoit
8 mei 2018

Super ervaring , de liftmassage van het gelaat ! Het apparaat voelt aangenaam aan en de hele behandeling is een toppertje ! Mijn teint is opgeklaard alsof er een lichtje onder mijn huid zit. En het is tevens een uurtje van totale ontspanning, ZEN worden en volledig afglijden naar genieten en vrij zijn van stress en zorgen ! Voor mij ontspannender dan yoga of sauna. Dit gaat verder dan een gezichtsbehandeling alleen. De totale ontspanning die ik telkens weer beleef is een extra bonus ! Karen die me behandelt is een lieve jonge vrouw, vriendelijk en discreet. Ik voel me bij haar op mijn gemak en ben blij dat ik deze behandeling zo dicht bij huis en in een aangename omgeving kan bekomen!