voornemens

Kerstmis is gepasseerd, de familiefeesten en nieuwjaarsrecepties zijn normaal gezien allemaal voorbij. Nu is het tijd om die nieuwjaarbeloftes waar te maken!
Je wil gezonder gaan eten, 3 keer per week gaan sporten, die laatste kilo’s van 2018 eindelijk kwijt geraken in 2019, minder stressen. Maar je vergeet er rekening mee te houden dat je ’s avonds vaak nog aan het werk bent. Je ging ervoor ook al niet 1 keer per week sporten. Herkenbaar ?
Goede voornemens in het vooruitzicht, maar hoe houden we ons hier aan?

Handige tips, die je helpen voornemensom je doelen voor 2019 te bereiken!

 

– Schrijf je doelen op en maak ze meetbaar

Maak een grote poster die je in het zicht omhoog kan hangen. In plaats van ‘ik zal meer sporten’, schrijf je: ‘ik sport op maandag, woensdag en vrijdag’. In plaats van ‘ik zal voldoende water drinken’, koop je een grote doorzichtige drinkbus waarop je per uur aanduidt hoeveel water je reeds gedronken moet hebben. In plaats van ‘ik zal gezonder koken’, stel je een boodschappenlijstje op ahv een kookboek voor gezonde voeding.

– Laat je inspireren

Vaak begin je met goede moed aan je nieuwe doelen, maar halfweg lijkt het moeilijk om ze succesvol af te ronden. Meestal wordt je leven nog drukker of ontstaat er afleiding waardoor je interesse in je doelen verliest. Dit hoeft niet het einde te zijn! Spoor een vriend of vriendin aan om met jou mee te doen. Ga samen sporten of volg een avondje een kookcursus samen om je skills op te krikken. Samen sta je er sterker voor en verander je systematisch je oude gewoonten naar een nieuwe, betere en gezondere levensstijl!

– Beloon jezelf

Stel voor jezelf doelen op korte termijn en doelen op lange termijn. Bijvoorbeeld: dit jaar wil ik 10 kg afvallen, hiervoor zal ik elke maand 1 kg afvallen door te sporten en gezond te eten. Wanneer ik 1 maand lang goed mijn best heb gedaan kan ik mezelf trakteren door een avondje naar de film te gaan. Of trakteer jezelf op Endermologie of BodySculptor voor extra ondersteuning, ontspanning en detox.

Beloon jezelf systematisch met een groot of klein kadootje, naargelang het doel dat je bereikt hebt.

– START NU!

voornemens

Je denkt er al zo lang over, nu is het dé moment om de teugels in handen te nemen. Wacht niet langer en start meteen als je klaar bent met het lezen van dit artikel !

 

Wil je jezelf én je lichaam extra in de watten laten leggen? Wil je komaf maken met de vetkussentjes die niet reageren op sporten of diëten? Dat kan op een natuurlijke en pijnloze manier dankzij Endermologie.

LPG Endermologie is een revolutionaire technologie die al jaar en dag gebruikt wordt voor therapeutische of sportieve doeleinden. Met behulp van deze techniek wordt de huid met zijn onderliggend weefsel op een natuurlijke manier gestimuleerd. Hierdoor zal de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid toenemen, het proces voor de afvoer van vetcellen geactiveerd worden en een drainerend effect optreden door de stimulatie van lymfatisch systeem waarbij toxines worden geëlimineerd.

 

Dus, heb je last van sinaasappelhuid en vetkussentjes die je maar niet kwijt raakt, een slechte doorbloeding of huidverslapping doordat je reeds wat vermagerd bent? Contacteer ons en maak vrijblijvend een afspraak op info@bodyandstone.be of 0499/72 79 88.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.