Ik volgde gedurende 4 weken strikt het PS. food & lifestyle proteïnedieet. Mijn startgewicht was 84.4 kg en mijn streefgewicht was 77.4 kg. Mijn dagboek kan je terugvinden in een andere blog. Maar ik wou hier alvast even mijn tips en ervaringen uit mijn dagboek met jullie delen.

 

Mijn handige tips en weetjes bij de bereidingen :

 • Ik had een verkeerde indruk van het proteïnedieet. Ik verwachtte alleen maar shakes, maar niks is minder waar. Bij PS. food & lifestyle heb je een gans gamma aan producten waar je nog lekker op kan knabbelen.
 • De dessertjes : Afhankelijk van de hoeveelheid water, die je toevoegt heb je een shake of een pudding. Het is lekker van smaak, maar ik maakte ééntje op voorhand klaar en ik had redelijk wat bezinksel. Voortaan mix ik de shake vlak voor het opdrinken. Als je hem als pudding wil hoef je veel minder water. Als shake gebruik je best 220ml water, anders is hij iets te dik om te drinken.
 • PS. food & lifestyle witbrood smaakt lekkerder wanneer je het toast.
 • Ready-to-drink flesjes zijn handig om mee te nemen op het werk en bovenal echt lekker. Even schudden en klaar.

 

Mijn favoriete PS. food & lifestyle producten :

 • Reep crispy appel en citroen
 • Chili minibites
 • Dessert karamel toffee
 • Croissant met de PS. food & lifestyle confituur of notenpasta
 • Wafeltjes vanille
 • Muesli bosvruchten
 • Meerzadenbolletje
 • Melkchocolade

 

Mijn favoriete koolhydraatarme PS. food & lifestyle-recepten :

protëinedieet

lunch

Powerslim penne

POwerslim kookboek

 

koolhydraat arm

 

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.